Ομιλία Αρχιμ. Ιωάννου Γρίντζου στα «Ιερά Φώτεια»

Ομιλία Αρχιμ. Ιωάννου Γρίντζου στα «Ιερά Φώτεια»

Με την ομιλία του Καθηγουμένου του Ιερού Ησυχαστηρίου Αγίας Τριάδος Πανοράματος Παν. Αρχιμ. Ιωάννου Γρίντζου συνεχίστηκαν τα «Ιερά Φώτεια» στον Ιερό Ναό Αγίου Φωτίου του Μεγάλου Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα της Γ’ Κυριακής των Νηστειών αμέσως μετά τον Κατανυκτικό Εσπερινό, ενορίτες και προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Καθηγούμενο να αναπτύσσει το θέμα «Επιστροφή στον Παράδεισο» ενδυναμώνοντας τους πιστούς στον αγώνα τους, στο μέσο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Οι Πατέρες του Ναού ευχαρίστησαν τον ομιλητή για την αποδοχή της πρόσκλησής τους, με τον π. Ιωάννη να ανταποδίδει και να ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο.
Το απόγευμα της Δ’ Κυριακής των Νηστειών ομιλητής θα είναι ο Γέροντας Φίλιππος από τους Θωμάδες Αγίους Όρους με θέμα «Η θεραπεία κατά τον Άγιο Ιωάννη της Κλίμακος» ενώ ομιλητής στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Δημητρίου (Πολιούχου) που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη, ομιλητής θα είναι ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Παν. Αρχιμ. π. Βαρνάβας Θεοχάρης.


X