Ομιλία Αρχιμ. Βαρνάβα Γιάγκου «ο δρόμος της επιστροφής»

Ομιλία Αρχιμ. Βαρνάβα Γιάγκου «ο δρόμος της επιστροφής»

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την ομιλία του Αρχιμ. Βαρνάβα Γιάγκου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας Θεσσαλονίκης και Διευθυντού του Γραφείου Νεότητας της Αποστολικής Μητρόπολης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Φωτίου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινούπολεως, ο Παν. Αρχιμανδίτης π. Βαρνάβας ανέπτυξε μεστά και περιεκτικά το θέμα «ο δρόμος της επιστροφής», το απόγευμα της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, Κυριακή του Ασώτου.
Εκ μέρους των Πατέρων του Ναού ο π. Μακάριος ευχαρίστησε εκ μέσης καρδίας τον π. Βαρνάβα για την αποδοχή της πρόσκλησής να ενισχύσει πνευματικά τον ευσεβή Λαό και να τον ενδυναμώσει στον καθημερινό του αγώνα για την ολοκληρωτική του επιστροφή στον Κύριο μέσω της μετανοίας και της αλλαγής του τρόπου ζωής.
Οι Λατρευτικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με τον μέγα πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντους του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα και θα κορυφωθούν με την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Τρίτη 6 του μηνός, ημέρα μνήμης του Αγίου Φωτίου.



X