Ευχαριστήριο γεύμα στους εθελοντές του Ναού μας

Ευχαριστήριο γεύμα στους εθελοντές του Ναού μας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Πατέρες του Ιερού Ναού του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης σε μία οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα παρέθεσαν ευχαριστιακό γεύμα σε όλους τους διακονητές, εθελοντές και συνεργάτες που υποστηρίζουν με ζήλο και θέρμη το έργο και τις πλούσιες δραστηριότητες που επιτελούνται στην Ενορία. Ένα έργο που απλώνεται στις πνευματικές, φιλανθρωπικές και ποιμαντικές δραστηριότητες, από τα Συσσίτια και τα δέματα αγάπης μέχρι τα κατηχητικά, τους κύκλους μελέτης της Αγίας Γραφής και τα Τμήματα Καλλιτεχνικής Παιδείας με τις Χορωδίες Βυζαντινής Μουσικής και την εκμάθηση μουσικών οργάνων.
Ο π. Μακάριος κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται σε όλους τους Τομείς και τις δράσεις του Ναού μαζί με τους Πατέρες στον Αμπελώνα του Κυρίου, προσφέροντας ολόψυχα  τον χρόνο τους για την διακονία τους στον άνθρωπο. Μία διακονία μέσα σε πνεύμα αγάπης και ενότητας όπως την δίδαξε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και πραγματώνεται με τις πρεσβείες και την ευεργεσία του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου.
Το ευχαριστιακό γεύμα παρετέθη στην Τράπεζα του Ιερού Ναού, το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου 2020, ενώ κατά την διάρκειά του κόπηκε η καθιερωμένη βασιλειόπιτα.


X