Καλή & ευλογημένη σχολική χρονιά

Καλή & ευλογημένη σχολική χρονιά

Κάθε Θεία Λειτουργία αποτελεί και μία ακόμη πνευματική ευκαιρία για προσευχή και μετοχή στο Μυστήριο των Μυστηρίων. Η Κοινότητα των Ορθοδόξων Χριστιανών λατρεύει και ευχαριστεί τον Τριαδικό Θεό για τη μακροθυμία Του και εκζητεί το έλεος Του για να ανταπεξέλθει των δυσκολιών και να αντέξει των δοκιμασιών.

Την Κυριακών προ της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, οι Πατέρες του Ναού ανέπεμψαν Ευχαριστιακή δέηση για τους επιτυχόντες μαθητές στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας αλλά και για τους μαθητές ενόψη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μιας χρονιά που ξεκινά με την ευλογία του Θεού και αποτελεί έναν ωραίο αγώνα που συνοδεύεται από οργανωμένη προσπάθεια για την απόκτηση νέων γνώσεων, που θα αποτελέσουν ένα πολύ σημαντικό εφόδιο στη ζωή του κάθε μαθητή.

Σ’ αυτόν τον αγώνα δεν είναι κανένας μόνος του. Σύμμαχοι είναι οι γονείς και καλοί δάσκαλου που αξίζουν τον σεβασμό και την τιμή όλων μας, που βοηθούν, συνδράμουν και υποστηρίζουν! Και όλοι μας, χωρίς καμιά εξαίρεση, έχουμε βοηθό και συμπαραστάτη τον Ίδιο τον Κύριο μας Ιησχού Χριστό, ο Οποίος αγαπά ιδιαιτέρως τα παιδιά για την καθαρή τους καρδιά και τον πλούτο της ψυχής τους που δεν έχει μολυνθεί από την κακία και την αμαρτία.

Η Εκκλησία μας, ο Ιερός Ναός του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου και οι Πατέρες του Ναού στέκονται με στοργή και αγάπη κοντά σε όλη τη μαθητιώσσα νεολαία και προσεύχονται για την πρόοδο της, με τις πρεσβείες της Κυρίας Θεοτόκου και του προστάτη μας Αγίου.

Οι Πατέρες του Ναού μέσα από την καρδιά τους εύχονται ο Κύριος μας να σας ευλογή στην ζωή σας και να έχετε μία καλή και ευλογημένη από Θεού σχολική χρονιά, γεμάτη χαρά, πρόοδο και υγεία.X