Διανομή δεμάτων αγάπης – Ευχαριστήριος λόγος

Διανομή δεμάτων αγάπης – Ευχαριστήριος λόγος

Με πολλή ευγνωμοσύνη, για ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσουμε τον Άγιο Θεό και τον Προστάτη και Έφορο της Ενορίας και του Ενοριακού μας Συσσιτίου ,Άγιο φώτιο τον Μέγα, όπου αξιώθηκαμε στο ελάχιστο, να ενισχύσουμε τους άπορους αδελφούς της Ενορίας μας.
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την αλυσίδα καταστημάτων (Γαλαξίας και Μασούτη ) και τους διευθυντές αυτών, και τον αγαπητό μας και καλό μας φούρναρη για τα ψωμιά, καθώς και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους Χριστιανούς οι οποίοι βοήθησαν από το περίσσευμα της αγάπης τους, προκειμένου να δώσουμε το δέμα της αγάπης και το μαγειρευτό φαγητό. Χωρίς όμως τις Καλες , ευγενικές και χαρισματικές ψυχέ , των εθελοντριών γυναικών αλλά και το Ζεύγος Αναστάσιο & Ελένη, που με το όχημα & την αγάπη τους εξυπηρετούν επί πολλά χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε τίποτε, τους ευχαριστούμε όπου και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες , είναι πρώτες στην διακονία προς τον πάσχοντα άνθρωπο .
Επίσης ευχαριστούμε και την φαρμακευτική Εταιρία ( Alleterk ), για την συνεχή προσφορά της . Η Παναγία μας να ενισχύει και να ευλογεί τις οικογένειες των και όλους εσάς.
Με τιμή π.Μακάριος και συν εργάτες


X